niDRA eller KSM66 – när används vad

niDRA är utvecklad för att användas när det är sömnen som är det verkliga problemet. Vid övriga stressrelaterade besvär som trötthet, orkeslöshet och emotionell obalans fungerar oftast KSM66 bäst.

Visa fler artiklar

Skillnad och likhet

KSM66® innehåller 600 mg fullspektrumextrakt av ashwagandha per dagsdos (2 kapslar) medan niDRA® innehåller 350 mg KSM66 + 28 mg Affron (2 kapslar).

När sömnen är det verkliga problemet fungerar som regel kombinationen av KSM66 och Affron bättre jämfört med om extrakten används var för sig.

Balansen mellan KSM66 och Affron i niDRA gör att extrakten samverkar utan att någon av extrakten dominerar. Det blir en harmonisk normalisering av både kroppens stress- och nervsystem.

Däremot, om det framförallt handlar om stressrelaterade problem som trötthet, orkeslöshet, träning, sexuell lust/funktion, koncentration och hormonell balans då skall du välja KSM66. Detta eftersom KSM66 är en adaptogen med en bredare effekt på kroppens stora stressystem, HPA-axeln. Därmed har KSM66 en mer uttalad förmåga att anpassa kroppen till ökad belastning, oberoende av orsak, jämfört med saffran.

KSM66 i sig själv har en god effekt på sömn, men inte lika uttalad som niDRA. Detta eftersom Affron fördjupar den avslappnande effekten hos KSM66.

Kan kombineras: Om du redan äter KSM66 men känner att sömnen inte är i balans då kan du välja att kombinera kosttillskotten. Ta då två st KSM66 på morgonen och två st niDRA på kvällen.

niDRA säljs både i butik och fraktfritt på nätet.

visa återförsäljare