Doktor Tejal om niDRA®

Inom Ayurveda använder vi ofta varm ekologisk mjölk tillsammans med ashwagandha och saffran vilket anses ytterligare förstärka den lugnande effekten.

Visa fler artiklar

Dr Tejal förklarar

Både ashwagandha och saffran är mycket effektiva var för sig men när det gäller sömn och oro finns det en tydlig fördel med att kombinera dem. Tillsammans ger de ett större lugn och därmed bättre sömn jämfört med att ta extrakten separat. En kunskap som har funnits inom Ayurveda i årtusenden.

Under de drygt 15 år som jag arbetat som läkare har jag ofta använt kombinationen av saffran och ashwagandha till de av mina patienter som har problem med sömn, oro och nervositet. Min erfarenhet är att det fungerar mycket väl – ofta märks en god effekt inom en vecka. Min erfarenhet är att mina patienter dessutom känner stor lättnad över att få ett naturligt, snällt men effektivt preparat. Biverkningar är ytterst sällsynta och om de förekommer är de milda och övergående.

Lugnande kvällsdryck

Inom Ayurveda använder vi ofta ekologisk mjölk tillsammans med ashwagandha och saffran vilket anses ytterligare förstärka den lugnande effekten, framförallt på kvällen. Ett tips är därför att öppna niDRA® kapseln/kapslarna och blanda innehållet i ljummen, ekologisk mjölk. Tillsätt gärna lite honung och njut av en god och lugnande kvällsdryck. Tål du inte mjölk går det också bra med t.ex. havremjölk.

Om du vill komma i kontakt med Dr Tejal, klicka på länken. Där finns också fler nyttiga tips. www.ayurvedawithtejal.com

Dr Tejal Athavle - Limaye är en av två Ayurvediska läkare bosatta och verksamma i Sverige: Dr Tejal  har studerat medicin på universitet i 5,5 år och är utbildad både för att arbeta med ”västerländsk” och Ayurvedisk medicin. Dr Tejal har varit verksam läkare i drygt 15 år och arbetat både i Indien och USA innan hon kom till Sverige.

niDRA säljs både i butik och fraktfritt på nätet.

visa återförsäljare